Вітаю Вас Гість
Субота
20.04.2024
04:37

Узин  офіційний сайт міста 

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДикиЙ, Smile-d  
Форум » Перший розділ » Перший розділ » Google починає конкурс студентських бізнес-планів (УВАГА ВСІМ СТУДЕНТАМ!!!)
Google починає конкурс студентських бізнес-планів
LEMonДата: Пятниця, 24.08.2007, 09:28 | Сообщение # 1
Підполковник
Группа: Перевірені (Unlimited)
Сообщений: 42
Репутация: 7
Статус: Offline
Google оголосила про початок всеукраїнського студентського конкурсу на кращий бізнес-план Інтернет-проекту, метою якого є сприяння розвитку онлайн-бізнеса в Україні. Повідомляється, що це перший захід Google такого роду в Європі, на Ближньому Сході і в Африці.

Брати участь в конкурсі можуть команди з 2-4 студентів, що вчаться в Україні на останньому етапі бакалаврських або магістерських програм (четвертий-шостий курси). Від однієї групи приймається тільки один бізнес-план, а одна і та ж людина не може бути учасником більш ніж однієї команди.

Приймаються бізнес-плани на українській, російській або англійській мовах, в них повинні бути вказані: докладний опис бізнес-ідєї онлайнового проекту, аналіз конкурентного середовища, необхідний для запуску і підтримки стартовий капітал, модель отримання доходу, маркетинговий план.

Для реєстрації, отримання детальніших інструкцій по бізнес-плануванню, умов конкурсу і необхідних документів команді необхідно направити заявку за адресою competition@google.com . Лист повинен містити ФІП кожного члена команди, назву Вузу, факультету, роки навчання і e-mail. Заявки приймаються до 15 травня 2007 р. включно, а переможців змагання Google обіцяє назвати 25 травня 2007 р.

Призом для всіх учасників команди-переможниці послужать ноутбуки, друге місце - кишенькові комп’ютери, третє місце - відеокамери. При цьому, члени перших трьох команд, що оформили заявки, отримають цінні подарунки. cool


Те, що нас не вбиває - робить нас сильнiшими! Узин у нас один, за нього варто боротися, ми переможемо.
LEMon
 
Форум » Перший розділ » Перший розділ » Google починає конкурс студентських бізнес-планів (УВАГА ВСІМ СТУДЕНТАМ!!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: